« Sakums | Kokosa Smalkmaizīte »

Plakāts

Labu laiku atpakaļ tika izsludināts plakātu konkurss par vides aizsardzības tēmu (oficiālais nosaukums: "Klimata pārmaiņas – vispasaules vides problēma") un mēs, iekšējās sāpes par pasaules pašdestrukciju kā arī pamatīgā balvu fonda pamudināti (vides ministrija uzvarētājam piešķir 1000 latu balvu, savukārt Lielbritānijas vēstniecība labākajam (šokējošākajam) darbam balvā dod ceļojumu septembrī uz Londonu, dizaina izstādi „100% Design”) sapratām, ka tur noteikti ir jāpiedalās.
Labi ka vides ministrija pavilka termiņu par vēl vienu nedēļu, jo viss kā parasti tika darīts pēdējā mirklī, taču tas netraucēja rezultātam sanākt ļoti pieklājīgam:

(kliko, lai labāk apskatītu)

Jārēķinās gan, ka konkurence ir gaidāma ļoti spēcīga, jo vides minstrija savā mājaslapā aicināja piedalīties "profesionālus māksliniekus – gan pieredzējušos , gan jauniešus – mākslas skolu audzēkņus un augstskolu studentus". Bet neko nevar zināt. Manuprāt, doma plakātam ir laba un uztverama, turklāt, tas ne tikai konstatē "klimata pārmaiņas", bet arī pasaka, ko katrs cilvēks varētu darīt, lai uzlabotu šo stāvokli. Cerams, ka arī žūrijas komisija tā domās, kad pirmdien 21. maijā sanāks kopā, lai to visu vērtētu.

Par pašas fotogrāfijas uzņemšanu - lokācija bija vienkārši fantastiska. Pussadegusi māja netālu no sporta pils. Izmēģinājam visādus variantus, līdz beidzot dabūjām to ko vajadzēja.
Plakāta making-off var apskatīt galjafilms flickrā.

Etiķetes: , ,

Radikāli, bet tanī pat laikā - efektīvi.

urlas mēģina pārņemt pasauli. [!]

Tiesam pievers uzmanibu. Var redzet, ka esat izgajusi uz sokejoso momentu. Labs darbins!

iemacijusies daudz

Ierakstīt komentāru
par dizainu jāpateicas kristapam. headeris ir Kārļa roku darbs. viss šeit redzamais ir galjafilms īpašums.
· © galjafilms 2003-2007 ·