« Sakums | Plakāts » | Kokosa Smalkmaizīte »

Zaļā ANNA

Šodien Rīgas Zoo notika noslēguma ceremonija konkursam "Zaļā ANNA". Filma "Kokosa Smalkmaizīte" ieguva 2. vietu! Pēc žūrijas vārdiem - par asprātīgo sižetu un film noir stilizāciju. Par mums labāks izrādījās vien vizuāli efektīgs mūzikas video.
Kopējā ainā vēl izcēlās "rozentāļu pikčers pridstavļajet" šizofrēniskā īsfilma "Ēdmaņa". Vispār bija nospiedošs mūzikas video pārsvars (6 no 17), četras filmas par neko, trīs filmas ar jau manāmāku domu un tikai trīs ar normālu sižetu (t.i. scenāriju) - RCDP 4. klasītes "Pasaka par abru taisītāju", vienīgā ārzemnieka, zviedra R. Westerlind filma "Canto" un, protams, mūsējā.

Publika Kokosa Smalkmaizīti uzņema ļoti, ļoti atsaucīgi - par to ir vislielākais prieks.
Mūsu trofejas: skulptūra, diploms un usb stuff.

P.S. nedrīkst nepiebilst, ka starp konkursa skati un apbalvošanu rādīja vairākas patiešām labas britu īsfilmas, kuras bija ieguvušas balvas pasākumā First Light Movies. Tā ir organizācija Apvienotajā Karalistē, kas finansē jaunos filmu taisītājus (no 5 līdz 18 gadiem), piešķirot līdz pat £25000 (!!!). Braucam uz Angliju :D ?

Etiķetes: ,

Izklausaas jauki, bet gribeetos to filmu taa arii redzeet...

Jā, jā. Pēc īsa brītiņa jau tā būs pieejama visiem.

Tiesi ta, gribas redzet filmu un ari lasit kadus rezisora komentarus:). Masa Krista

6+4+3+3=17 ?

vēl bija viena filma, kuru neviens neatceras :D

A kur Full Version? Es esmu akla, vai arī tiešām nekur nav?

drīz, pavisam drīz - rīt vai parīt būs gan youtubes sliktās kvalitātes versija, gan interesentiem labā kvalitātē downloadijams gabals.

Ierakstīt komentāru
par dizainu jāpateicas kristapam. headeris ir Kārļa roku darbs. viss šeit redzamais ir galjafilms īpašums.
· © galjafilms 2003-2007 ·